Haringrock, ondernemersplein en VIP-borrel

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2018 wordt wederom het unieke festival Haringrock georganiseerd. Naast het openluchtfestival vinden op zaterdag 7 juli ook de Katwijkse Vrijmarkt én het Ondernemersplein plaats. Een fantastisch evenement dat naar verwachting meer dan 25.000 bezoekers zal trekken. Dit initiatief wordt ook dit jaar door de KOV ondersteund.

Het Duinplein (nabij de vuurtoren) is ook dit jaar het Ondernemersplein. Een unieke kans voor u als ondernemer om het publiek kennis te laten maken met uw onderneming en diensten/producten én om te netwerken met collega-ondernemers. Dit jaar zal het Ondernemersplein nog beter aansluiten bij de Vrijmarkt om nog meer bezoekers te trekken. Meer dan de helft van de 27 stands is al besproken, dus meld u snel aan als u geïnteresseerd bent. De kosten voor een stand zijn slechts 250 euro (inclusief 4 kaarten voor de VIP-borrel).

VIP-borrel
Nabij het festival vindt op vrijdagavond 6 juli van 18.00 uur tot 21.00 de VIP-borrel (uiteraard met hapjes en drankjes) plaats. De VIP-borrel is een initiatief van Rabobank Leiden Katwijk, de Haringrock-organisatie en de KOV. Standhouders van het Ondernemersplein ontvangen vier VIP-kaarten. Daarnaast is er exclusief voor KOV-leden  nog een aantal VIP-kaarten beschikbaar (maximaal 2 kaarten per KOV-lid). Wilt u VIP-kaarten bestellen of meer informatie over het Ondernemersplein, stuur dan een e-mail aan Mikel de Jong via mikel.de.jong@rabobank.nl of bel naar (06) 101 87 666.

Het programma en alle evenementen rondom Haringrock zijn te vinden op www.haringrock.nl.